Mordgåtan

 

Våra mordgåtor

Vilken mordgåta passar dig bäst? Välj mellan att mingla bland hollywoodkändisar eller doktorer! Mordgåtan är utformad som en middagsaktivitet men går också att göra om till en mingelversion. För att kunna genomföra en mordgåta behöver ni vara ett sällskap på minst 8 personer.

Hollywoodgåtan

Ni har fått en middagsinbjudan från Paris Silltong som ska ha sin avskedsfest. Till festen har hon bjudit de hetaste kändisarna i Hollywood. Men kvällen tar en oväntad vändning och slutar inte alls som Paris har planerat. Det kommer bli en spännande middag fylld med intriger, avundsjuka, kärleksdrama och såklart, ett mord.

Hollywoodgåtan är en modern och underhållande mordgåta. Här möter ni karaktärer som Q.Tarranto, Justin Bäver, Smiley C Rus, Opera Vinfri och Bröd Pita.

8-300 pers
min deb. 10 pers
Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala, Västerås, Helsingborg
2-3 tim
.
290 sek/pers
ex moms

 

 

Sjukhusgåtan

Intrigerna mellan personalen på Långvårdens Sjukhus ser inget slut. Inför personalfesten på Casino Cosmopol tätnar dramatiken. Överläkare Janssons ersättare ska utses och vissa verkar vara villiga att gå längre än andra för att snabba på processen. Någon i rummet är skyldig och det är upp till deltagarna att ta reda på vem mördaren är för att själv hålla ryggen fri. I denna mordgåta minglar du runt bland välkända karaktärer från olika sjukhusserier. OBS! Sjukhusgåtan kan framkalla läkarskräck...

8-300 pers
min deb. 10 pers
Stockholm, Malmö, Göteborg
2-3 tim
.
290 sek/pers
ex moms

Gatsbygåtan

Välkommen till denna storslagna 20-tals fest! Annat är det ju inte att vänta när det är Gatsby som håller i trådarna. Klä upp er och mingla med 20-talets créme de la créme. Skvaller och intriger dominerar kvällen och tillslut går det för långt. Det finns en mördare på festen! Vad var det nu det skvallrades om tidigare? Ditt minne kan vara avgörande för att lösa Gatsbygåtan.

8-300 pers
min deb. 10 pers
Stockholm, Malmö, Göteborg
2-3 tim
.
350 sek/pers
ex moms