Mordgåtan

Om Mordgåtan

Våra Mordgåtor är skrivna i modern tappning med mycket humor och välkända karaktärer. Hela aktiviteten leds av en eller flera eventledare beroende på gruppens storlek.

I Mordgåtan får jobbsnacket stanna hemma. Istället får ni chansen att skapa teamkänsla, motivera och självklart ha en rolig stund tillsammans. En kväll med mordgåtan får er att öppna ögonen för varandra samtidigt som du lär känna dig själv lite bättre. En annorlunda och rolig aktivitet som svetsar samman gruppen. Vi garanterar många härliga skratt och minnen!

 

Så här går Mordgåtan till

Mordgåtan är en enkel aktivitet som passar de flesta, ni väljer själva er nivå av agerande. Målet med mordgåtan är att lista ut vem som är den skyldiga till mordet. Istället för att hyra in en riktig mördare så låter vi någon av er spela mördare.

Vi startar med att dela ut karaktärer och rollbeskrivningar. Sedan skålar eventledaren igång aktiviteten med ett chockerande välkomsttal. Nu är det upp till er att gå in i karaktär och mingla runt, lyssna, samla ledtrådar samt lösa de uppdrag som ni blivit tilldelad. Under kvällen kommer det att ske många spännande och oväntade vändningar. Mot slutet knyts allt samman och lösningen presenteras, men först ska ni gissa vem av er ni tror är mördaren.

Mordgåtan avslutas med prisutdelning för ”Kvällens Oskar” och ”Bästa Lösningen”. Allt detta med en stor portion humor ger en fantastisk kväll med många roliga minnen. Hela aktiviteten tar ca 2-3 timmar och leds av våra eventledare som också har en roll i mordgåtan.

 

Mordgåtan passar för

Mordgåtan passar för de flesta tillfällen. Personalfest, kick-off, kundträff, konferens, födelsedagskalas, möhippa osv. Mordgåtan passar också olika typer av människor - teaterapa eller tråkmåns? Du bestämmer själv hur mycket du vill agera ut din karaktär - I mordgåtan finns inga krav!

 

Genomför Mordgåtan under en middag

Mordgåtan kan med fördel genomföras under en middag, hos någon av våra samarbetsrestauranger eller på en restaurang ni själva bokat. Både för er egen och andras trivsel rekommenderar vi att ni sitter avskilt andra gäster.

Se vilka restauranger som finns tillgängliga i din stad